Neem contact met ons op

Baby ligt lachend op de grond met speelgoed in handen

Veelgestelde vragen

De meeste antwoorden op vragen kun je terugvinden op onze veelgestelde vragen pagina. Staat het antwoord op jouw vraag daar niet tussen? Dan kun je contact opnemen via onderstaand formulier.

Contact met de vestiging

Gaat jouw kind al naar het kinderdagverblijf, Peuterspeelzaal of BSO van CompaNanny en heb je een vraag voor deze specifieke loactie? Of wil je iets bespreken met de medewerkers van de groep of vestiging van je kind?  Dan kun je het beste even mailen of bellen met de vestiging. Iedere vestiging heeft een vast nummer, waar je via een keuzemenu doorverbonden wordt met de (Adjunct-)Vestigingsmanager op kantoor of met de Pedagogisch Medewerkers van de groep van jouw kind. Je kunt de mailadressen en telefoonnummers terugvinden op de locatiepagina.

Compananny Kinderopvang Welke Opvang Peuterspeelzaal Ophalen
Werken Bij Compananny Office Manager

Contact met het hoofdkantoor

Mocht je een vraag hebben voor ons hoofdkantoor, dan kun je het beste even een mail sturen naar de betreffende afdeling. Om je gericht op weg te helpen vind je hier de mailadressen per specifieke afdeling.

Voor vragen en of opmerkingen over:

Compananny Kinderopvang Kinderdagverblijf Eten

Liever telefonisch contact?

We staan je graag te woord. Onze afdeling Planning & Plaatsing is op maandag-, dinsdag- en donderdagochtend tussen 09.00 en 13.00 uur telefonisch bereikbaar.