Onze medewerkers

Onze medewerkers zijn dé experts

Onze Pedagogisch Medewerkers hebben alles in huis om jouw kind zo optimaal mogelijk te begeleiden. De ontwikkeling van kinderen gaat namelijk altijd door. Daarom staan wij nooit stil. Wij blijven onderzoeken, leren en innoveren. Hierin zijn onze medewerkers essentieel, zij zijn dé experts op het gebied van kindontwikkeling.

Veel aandacht voor ontwikkeling

Bij CompaNanny besteden we veel tijd en aandacht aan de ontwikkeling van onze medewerkers. Binnen onze eigen academie kunnen medewerkers trainingen volgen die ze helpen groeien als professional en als persoon. Ieder jaar zijn er meer dan 1000 (online) trainingsplekken beschikbaar op het gebied van on pedagogiek, persoonlijke ontwikkeling en leidinggeven.

Naast het bieden van opleidingen en trainingen besteden we bij CompaNanny ook erg veel aandacht aan werkgeluk. Met als belangrijk doel dat medewerkers op de groep zich gezien, gewaardeerd en gelukkig voelen. Medewerkers die goed in hun vel zitten, zorgen voor stabiliteit op onze groepen.

Compananny Kinderopvang Waarom Compananny Onze Mensen Collega Kletsen
Compananny Kinderopvang Waarom Compananny Onze Mensen Medewerkers Buiten

Werken in hechte teams

Op alle vestigingen van CompaNanny werken hechte teams van Pedagogisch Medewerkers samen met Pedagogisch Coaches, Huishoudelijk Medewerkers, Assistent Leidinggevenden en (Adjunct) Vestigingsmanagers. Ze zijn goed op elkaar ingespeeld en versterken elkaar. Met elkaar creëren ze een hoge kwaliteit kinderopvang, een tweede thuis voor jouw kind.

Met de Pedagogisch Medewerkers zal je als ouder het meeste contact hebben, maar ook de overige medewerkers kom je tegen op de vestiging. Zij zijn verantwoordelijk voor alle randvoorwaardelijke zaken en met elkaar zorgen zij ervoor dat onze Pedagogisch Medewerkers al hun aandacht aan de kinderen kunnen geven.

Collega Teun vertelt over zijn werk bij CompaNanny

Teun

Adjunct-Vestigingsmanager

Ik kan me weinig ander werk voorstellen waar ik zoveel voldoening uit zou halen!