Kleine Drift

KDV BSO

Kleine Drift 63, 1221 JZ

Maandag t/m vrijdag van 07.30 uur tot 18.30 uur

CompaNanny Kleine Drift

In het centrum van Hilversum, in de voormalige Rehobothkerk vind je binnenkort onze vestiging CompaNanny Kleine Drift. Hier bieden we naar verwachting per april 2024 Kinderdagverblijf en Buitenschoolse opvang aan.
CompaNanny Kleine Drift is gevestigd in een prachtig, monumentaal pand. Een voormalige kerk en dat zie je terug in het interieur. Het orgel is bijvoorbeeld bewaard gebleven. Het gebouw bevat nog veel authentieke details, maar is tegelijkertijd modern en licht. Het kinderdagverblijf bevindt zich op de begane grond en op de eerste en tweede verdieping de BSO. Het allerleukste is dat er een grote glijbaan komt op de BSO waarmee de kinderen van de tweede naar de eerste verdieping kunnen glijden!

 

Kinderdagverblijf bij CompaNanny Kleine Drift

Ons Kinderdagverblijf staat in het teken van samen spelen en ontdekken, op onze uitdagende groepen of tijdens uitjes. Met onze passende activiteiten voor elke leeftijdsgroep spelen wij altijd in op de ontwikkelingsfase van jouw kind. Wij werken met een eigen en goed doordachte pedagogische visie die de basis vormt voor onze mindful werkmethode, goed opgeleide medewerkers en extra services voor ouders.

Tarieven per uur 2024

Kinderdagverblijf: € 11,48 bruto

Dit krijg je er allemaal bij:

Gezonde tussendoortjes en maaltijden

Met iedere dag een warme biologische lunch bereid door Moekes maaltijd.

Luiers

We hebben luiers van Pampers in alle maten. Pampers luierdoekjes en diverse verzorgingsproducten.

Flesvoeding

Er zijn diverse soorten flesvoeding aanwezig. Speciale wensen bespreken we altijd met ouders.

Uitstapjes en activiteiten

Samen naar het bos, de speeltuin of kinderboerderij.