Childcare on Burggravenlaan in Leiden

At the end of the summer CompaNanny opens her doors in Leiden, located on Burggravenlaan. 

Subscribe for this branche

Practical information

Practical information

 
Kinderdagverblijf & BSO

Kinderdagverblijf & BSO

De aankomende maanden zullen wij het voormalige 'Groene Kruis gebouw' omtoveren tot een ruim opgezette, lichte, frisse ruimte waar we kinderen het gevoel van een tweede thuis kunnen geven.

CompaNanny biedt op deze vestiging kinderopvang aan kinderen van 0 tot en met 12 jaar. Op CompaNanny Burggravenlaan is het Kinderdagverblijf verdeeld in babygroepen en peutergroepen. De Buitenschoolse opvang (BSO) krijgt een eigen tuin met uitdagend sport- en spelmateriaal. Onze BSO haalt kinderen op van de Lorentzschool.

 
Our team

Our team

Mijn naam is Klara van Leeuwen, ik ben de Vestigingsmanager van onze nieuwe vestiging aan de Burggravenlaan. Hiervoor ben ik vijf jaar werkzaam geweest als pedagogisch coach en als interim Vestigingsmanager binnen CompaNanny. Samen met het team Burggravenlaan ga ik er voor zorgen dat de visie van CompaNanny, waar we zo trots op zijn, op de groepen goed tot uiting komt. Zo creëren we ook in Leiden een plek waar een bijdrage wordt geleverd aan de ontwikkeling van kinderen en waar ouders een opvoedpartner vinden in de Nannies.